Informatie

Huis > Informatie

XIAMEN YAOJIA KLEDINGSTUK CO., LTD., bekend als een professionele producent en exporteur van regenkleding andamp; Kledingstuk in Xiamen city, dat een belangrijke is stad op de Zuidoost kust van China.


YAOJIA 5.000 M² beslaat en bevat personeelsleden van 350 samen met 8 productielijnen, 250 platte naaimachines, 200 warmte welt machines en andere 50 professionele machines. Momenteel hebben we een jaarlijkse productie van meer dan US$ 5 miljoen.


Onze belangrijkste producten omvatten regenjas, pak, Poncho en allerlei Waterdichte kleding, korte broeken, sportkleding enz met materialen van PVC, PVC/POLY, PU brei, EVA, Nylon, Polyester, Taslon/Microfiber, enz.


Als YAOJIA is gespecialiseerd in regenkleding andamp; Kledingstuk voor meer dan 10 jaar hebben wij samenwerkingsrelatie opgebouwd met veel bedrijven in Noord-Amerika, Oost-Azië en Europa.

Kwaliteit is onze prioriteit, elke keer, ons ervaren team van QC controleren alle details van alle producten zo zorgvuldig! Ons doel is u van dienst zijn het beste en het bouwen van een langdurige zakelijke relatie met u!


Uw aanvraag naar ons zal hoogst gewaardeerd worden. Heel erg bedankt!

Copyright © Xiamen Youngstar Garment Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.Telefoon: +86-592-5761341