Over ons

Huis > Over ons

XIAMEN YOUNGSTAR GARMENT CO., LTD. , bekend als een professionele producent en exporteur van regenkleding en kleding in de stad Xiamen, een belangrijke stad aan de zuidoostkust van China.


YOUNGSTAR beslaat 5.000 m2 en bevat 350 medewerkers, samen met 8 productielijnen, 250 platte naaimachines, 200 heat welt-machines en andere 50 professionele machines. Momenteel hebben we een jaarlijkse productie van meer dan US $ 5 miljoen.


Onze belangrijkste producten omvatten regenjas, regenpak, poncho en alle soorten waterdichte kleding, korte broeken, sportkleding enz. Met materialen van PVC, PVC / POLY, PU Knit, EVA, Nylon, Polyester, Taslon / Microfiber, etc.


Omdat YOUNGSTAR zich meer dan 10 jaar in Rainwear & Garment heeft gespecialiseerd, hebben we een samenwerkingsrelatie opgebouwd met veel bedrijven in Noord-Amerika, Oost-Azië en Europa.

Kwaliteit is onze prioriteit, elke keer inspecteert ons ervaren QC-team alle details van alle producten zo zorgvuldig! Ons doel is om u het beste van dienst te zijn en een langdurige zakelijke relatie met u op te bouwen!


Uw vraag aan ons wordt zeer op prijs gesteld. Heel erg bedankt!

Copyright © Xiamen Youngstar Garment Co., Ltd. Alle rechten voorbehouden.Telefoon: +86-592-5761341